HR | EN
Novosti

Održana završna konferencija projekta Usluge za MSP-ove putem PPI Enter Koprivnica!

Dana 10. studenog u Inkubatoru kreativnih industrija održana je završna konferencija projekta Usluge za MSP-ove putem PPI Enter Koprivnica kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Glavni problem koji se projektom želio riješiti jest nedostatnost usluga informiranja za MSP-ove u Koprivničko-križevačkoj županiji s ciljem olakšavanja pristupa poslovnim znanjima, vještinama te stručnoj podršci. Ciljne skupine su MSP-ovi u svim stupnjevima razvoja. Projekt se sastojao od 3 skupa aktivnosti koji doprinose smanjenju asimetrije informacija među MSP-ovima, osiguravanju podrške poslovanja poduzetnicima te stvaranje povoljnijeg okruženja za rast i razvoj poduzetništva u Koprivničko-križevačkoj županiji. Na taj se način posredno utjecalo na poboljšanje poduzetničke klime na cjelokupnoj nacionalnoj razini kroz jačanje gospodarstva.

Sveukupno je održano 16 informiranja putem radionica, online ili putem web stranice te nadogradnja postojeće web stranice, dok je kroz aktivnost povezivanja subjekata organizirano 11 događanja u suradnji s potpornim subjektima.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća Enter Koprivnica.

10 11/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice