HR | EN
Novosti

Print i dizajn d.o.o. - primjer dobre prakse internacionalizacije poslovanja!

Internacionalizacija poslovanja označava širenje ekonomske aktivnosti kroz ostvarivanje suradnje s inozemstvom. Činjenicu da je proces internacionalizacije poslovanja iznimno bitan korak u razvoju poduzeća potvrđuje se i na primjeru poduzeća Print i dizajn sa sjedištem u Kalinovcu.

Print i dizajn d.o.o. bavi se izdavanjem časopisa Print Magazin koji je vezan isključivo uz grafičku industriju. Časopis je besplatan i distribuira se na 5500 adresa u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji te je kao takav jedinstveni u regiji. Osim izdavanja časopisa, poduzeće Print i dizajn bavi se organizacijom sajmova i konferencija, također vezanih uz grafički segment.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća Enter Koprivnica.

Ova prezentacija se provodi u sklopu aktivnosti informiranja MSP-ova o internacionalizaciji poslovanja, a vezana je uz projekt Usluge za MSP-ove putem PPI Enter Koprivnica koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

14 11/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice