HR | EN
Novosti

Enter Koprivnica uspješno priveo kraju projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI Enter Koprivnica“!

Enter Koprivnica završio je s provedbom projekta „Usluge za MSP-ove putem PPI Enter Koprivnica“. S ciljem lakšeg pristupa poslovnim znanjima, vještinama i stručnoj podršci, projektom se osigurala podrška u poslovanju poduzetnicima kroz 3 skupa aktivnosti. Prva aktivnost se odnosila na informiranje poduzetnika, druga na nadogradnju postojeće web stranice, a treća na održavanje događanja s ciljem povezivanja subjekata.

Sveukupno je održano 16 informiranja putem radionica, online ili putem web stranice. Kroz nadogradnju web stranice osigurala se brža diseminacija informacija, dok je kroz aktivnost povezivanja subjekata organizirano 11 događanja u suradnji s potpornim subjektima, a neke od tema bile su žensko poduzetništvo, radionice 3D printanja, novi poslovni modeli i digitalizacija poslovanja.

Projekt je trajao 20 mjeseci, od 15. ožujka 2020. do 15. studenog 2021., a sufinanciran je od strane Europske unije, Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća Enter Koprivnica.

01 12/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice