HR | EN
Novosti

Pričamo o neuspjehu bez cenzure - pridruži nam se na tribini!

NAPALI SE NA NEUSPJEH je serija tribina u organizaciji Mudrog drveta i Entera Koprivnica koje slave neuspjeh, njime se hvale i razmeću.

Svatko tko je pokušao provesti u djelo neki svoj projekt ili ideju, sigurno se našao oči u oči s pogreškama i neusjehom. Svaki pokušaj kreativnog življenja, od poslovnih poduhvata, vođenja organizacija i sustava, do svakodnevnog života, u sebi ima zapisan komad neuspjeha. Iako svi to kognitivno prihvaćamo i znamo, ipak osjećamo ugriz stigme koju neuspjeh nosi.

Ovim tribinama želimo otvoriti prostor kroz koji priče o neuspjehu teku nesmetano među nama, uče nas i hrane našu hrabrost i poduzetnost.

Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.PRIJAVI SE OVDJE.

  • Voditelji tribine: Goran Živković i Dijana Mateša
  • Datum i vrijeme: 12. studenog (petak) s početkom u 18h
  • Mjesto: Inkubator kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Više o našim gostima:

Saša Ceci čestični je fizičar s Instituta Ruđer Bošković, a u zadnje vrijeme sve se više bavi i promocijom znanosti. Osim znanstveno-popularnog bloga Blesimetar, iz kojeg su nastale i tri istoimene knjige, organizator je zagrebačkih Skeptika u pubu te voditelj znanstvene emisije Treći element na Hrvatskoj televiziji.

Aleksandar Džakula profesor je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Profesionalno je usmjeren za unapređenje zdravstvenog sustava i zdravstvene politike. Teme kojima se bavi su uvođenje promjene i strateško planiranje u zdravstvenom sustavu. Ima iskustvo rada u projektima s Europskom komisijom, Svjetskom zdravstvenom organizacijom, Svjetskom Bankom te drugim međunarodnim organizacijama.

Helena Hećimović po zanimanju je profesorica engleskog i francuskog jezika i književnosti. Trudila se raditi na odgoju i obrazovanju više od 40 generacija djece i mladih, a i sada to radi iako je u penziji već pet godina. Još uvijek voli biti mama svojoj odrasloj djeci, a najviše voli biti baka svojim unucima. Osnovala je klub ljubitelja engleskog jezika HELLO English Language Club 1991.godine i u njemu je aktivna još i sada. Kao pravi Blizanac, uvijek radi nekoliko stvari odjednom jer je to način da joj ne dojade.

Tako je godinama bila članica više od desetak udruga, od izviđača i pjevačkog zbora do ljubitelja francuskog jezika i seoske udruge žena Jagnjedovec. Međutim, najviše se bavila ekološkim aktivizmom i očuvanjem okoliša. Petnaest godina se aktivno bavila politikom i europskim projektima Grada Koprivnice.  Voli putovati, čitati i vrtlariti, a njeni najveći neuspjesi rezultat su sustavnog običaja da „odgrize više nego što može progutati“ kako kaže pjesma.

20 10/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice