HR | EN
Novosti

Tradicija vs. Inovacije u hrani – FOOD-X! Pridružite nam se!

FOOD-X je prvi od četiri evenata u sklopu projekta Festival kreativnih industrija koji je sufinanciran od strane Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Kroz kratka predavanja hrvatskih i američkih stručnjaka razmijenit će se iskustva o poslovanju koja će pomoći lokalnim proizvođačima hrane da postanu konkurentniji na tržištu.

KOME JE NAMIJENJEN?

Proizvođačima i prerađivačima hrane koji imaju kapaciteta za proširenje svojeg poslovanja uz pomoć novih medija, te ostaloj javnosti zainteresiranoj za takvu vrstu događanja. Sudjelovanje je BESPLATNO. Broj mjesta je ograničen.

KAD I GDJE?

9. rujna (četvrtak) 2021. s početkom u 16.00h u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Predavanja će pokriti teme poput inovacija u poljoprivredi, craft pivovarstva, spajanja tradicije s novim modelima poslovanja, spajanja lokalnih proizvođača hrane s turizmom i sl.

PRIJAVITE SE OVDJE.

 

PROGRAM:

16.00
OTVORENJE I POZDRAVNI GOVORI
predstavnik Entera Koprivnica
predstavnik Grada Koprivnice
predstavnik Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu

16.10
WHAT IS OLD IS NEW AGAIN
Richard Gruica aka Foodzilla
 
16.40
UVOĐENJE INOVACIJA – KLJUČ USPJEHA U POLJOPRIVREDI
Goran Vrabec, Volim ljuto
 
17.00
CRAFT PIVOVARSTVO – KAKO SE DIFERENCIRATI U USKOJ NIŠI?
Andrej Čapka, Zmajska pivovara

17.20
KAKO SPOJITI LOKALNE PROIZVOĐAČE HRANE S TURIZMOM?
Nikolina Novinić, Destinova

17.40
KAKO POSTATI FOOD BLOGGER?
Mile Butorac (@hungry_mile)

18.00
PRIMJER DOBRE PRAKSE – USPJEŠNA PRIČA HRVATSKOG BRENDA ZDRAVE PREHRANE BITE ME
Sandra Bortek, BiteMe Nutrition
 
18.20
NEFORMALNO DRUŽENJE + DEGUSTACIJA PROIZVODA

 

Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Ovaj sadržaj je isključiva odgovornost poduzeća Enter Koprivnica d.o.o.

 

31 08/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice