HR | EN
Novosti

3D tehnologija - tehnologija sadašnjosti - prijavi se na online konferenciju!

Zanima te 3D modeliranje i 3D printanje? Gdje se sve 3D tehnologija primjenjuje u današnjem svijetu? 3D tehnologija je postala tehnologija sadašnjosti, a i 3D printeri su sve pristupačniji. Ako želiš saznati koje sve potencijale pruža takva tehnologija, prijavi se na besplatnu online konferenciju!

3D - PRO konferencija održat će se 7. rujna (utorak) s početkom u 13.30h, ONLINE preko Zoom platforme. Sudjelovanje je besplatno. Konferencija je otvorena za svu zainteresiranu javnost.

PRIJAVI SE OVDJE.

Teme konferencije su:

  • koncept 3D modeliranja, bitni aspekti pristupa, gdje je sve moguće koristiti 3D modeliranje, 3D modeliranje u zabavnoj i kreativnoj industriji
  • kako pripremiti modele za 3D printanje, kako printeri rade, koje su važne razlike u dizajnima printera, elektrika i dizajn pojedinih komponenti na printeru, trikovi na koje treba obratiti pozornost

Predavači: 

Igor Puškarić - nagrađivani 2D/3D CG generalist/umjetnik, teksturni i konceptualni umjetnik, illustrator, Zbrush učitelj, basic rigger i animator; neki od njegovih radova se mogu vidjeti u igrama Novus Aeterno, Tanks of the Galaxy i Fleets of Heroes;  osmišljava, editira i izrađuje 3D modele u skladu sa potrebama krajnjeg projekta, što uključuje Filmove, Kickstarter trailere, Videoigre, VR/AR iskustva, animirane projekte poput trailera i animiranih video-spotova i dizajna za 3D print; osobni glavni smjer dizajna mu je Fantasy i Scifi; uz klasični rad sa klijentima bavi se i vlastitim osmišljavanjem 3D modela za prodaju, na platformama poput CG tradera, Unity Asset Storea, Sketchfab, Cubebrush i Flipped Normals

Denis Vajak - radi kao asistent na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; dok na fakultetu primarno drži laboratorijske vježbe na temu intelignetnih automobila, u slobodno vrijeme se bavi 3D modeliranjem, 3D printanjem i elektronikom; akumulirano znanje višegodišnjeg iskustva rada u području 3D printanja za potrebe svojeg hobija dovelo ga je do izrade njegovog vlastitog 3D printera koji je predstavio na Mini Maker Faire-u u Osijeku 2018. godine, a i dalje ga koristi za vrhunske rezultate.

Predavači su otvoreni i za pitanja i otvorenu diskusiju, stoga nemoj propustiti priliku koja ti se pruža i prijavi se na konferenciju :) 

 

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica vezan uz izradu prototipova s ciljem prezentacije proizvoda i usluga uz korištenje 3D printera, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

23 08/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice