HR | EN
Novosti

Primjer dobre prakse društvenog poduzetništva - razgovarali smo s predstavnicima BCRCD-a!

Društveno poduzetništvo predstavlja način poslovanja koji ima za cilj doprinijeti cjelovitosti ekonomskog razvoja zemlje te lokalnih zajednica kroz poticanje zapošljavanja i socijalno uključivanje marginaliziranih skupina. Danas je društveno poduzetništvo prisutno u svim dijelovima svijeta i i potvrđuje svoj izravni doprinos gospodarskom razvoju zemlje kroz stvaranje pozitivnog utjecaja na društvo i okoliš.

Razgovarali smo s predstavnicima Bjelovarskog centra za razvoj civilnog društva (BCRCD) koji provode aktivnosti usmjerene prema razvoju, promicanju, očuvanju i unaprjeđenju usluga u području civilnog društva. BCRCD je osnivač vlastitog društvenog poduzeća Ured 4 You, a ujedno su sudjelovali i u osnivanju društvenog poduzeća Moira Laheza. Više o aktivnostima i projektima koje provode pogledajte u videu.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj video služi za informiranje o društvenom poduzetništvu, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

14 06/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice