HR | EN
Novosti

Održana tribina s kreativcima i umjetnicima!

U srijedu, 12.5. u Inkubatoru kreativnih industrija Enter Koprivnica je u suradnji s Mudrim drvetom organizirao tribinu na temu uspjeha i neuspjeha. Gosti tribine bili su umjetnici i kreativci Sven Šestak, Andreja Živko i Goran Živković.

Sven Šestak jedan je od osnivača i izvršni producent Ludens teatra, i hobi stolar. Andreja Živko je likovna umjetnica, a Goran Živković je muzičar, stvaratelj i izvođač pjesama u bandu Overflow.

Gosti tribine dotaknuli su se teme uspješnog života, rada onog što čovjek voli, te poveznice igre i rada. Osvrnuli su se i na to kako raditi i zavoljeti posao u kojem čovjek ne uživa, ali i je li novac bitan u umjetničkom stvaranju.

Tribinu je moderirala Dijana Mateša - psihoterapeutkinja, dramska pedagoginja, profesorica engleskog jezika i osnivačica Mudrog drveta.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica na temu kreativnih industrija, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

13 05/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice