HR | EN
Novosti

Pridružite nam se na tribini o uspjehu i neuspjehu!

Kad ste zadnji put doživjeli neki neuspjeh? Kako ste se nosili s njime? Što vam pomaže da ustrajete u svojim projektima? Što za vas znači uspjeh? Ako su vas zaintrigirala ova pitanja, pridružite se tribini koju organiziraju Mudro drvo i Enter Koprivnica!

O uspjehu i neuspjehu razgovaramo sa Svenom Šestakom, Andrejom Živko i Goranom Živkovićem. Naši gosti su umjetnici i kreativci koji ustraju u svojim snovima i provode ih u djela. Kako im to uspijeva?

Datum održavanja: 12.5. s početkom u 19h

Mjesto održavanja: Inkubator kreativnih industrija, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Predviđeno trajanje: sat i pol. Sudjelovanje je besplatno.

Prilikom događanja poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Obavezno je nošenje maski. Broj sudionika je ograničen.

PRIJAVITE SE OVDJE.

Više o našim gostima:

Sven Šestak je četrdesetsedmogodišnji glumac, Koprivničanac sa zagrebačkom adresom. Diplomirao je na ADU Zagreb i član je glumačkog ansambla GDK Gavella. Jedan je od osnivača i izvršni producent Ludens teatra, i hobi stolar.

Andreja Živko rođena je 25. srpnja 1977. U Koprivnici. Nakon desetogodišnjeg pedagoškog rada posvetila se svojoj najvećoj ljubavi – slikarstvu. Kod ak. Slikarice Nevenke Macolić Andreja je diplomirala na temi dječjeg likovnog izražavanja. Daljnje likovno obrazovanje Andreja nastavlja na učilištu za likovno obrazovanje, kreativnost i dizajn ‘Studio Tanay’ u Zagrebu. Andreja sudjeluje na raznim likovnim druženjima, radionicama, humanitarnim akcijama, te je uključena u brojne projekte. Izlagala je na tridesetak skupnih i dvadesetak samostalnih izložbi.

Goran Živković je muzičar, stvaratelj i izvođač pjesama u bandu Overflow s kojim je proputovao Europu i Sjevernu Ameriku i koji je bio njegova škola kreativnosti, neodrastanja, radosti i tuge pa i uspjeha i neuspjeha. Hodač je i suautor  multimedijalnog umjetničkog pothvata #walkingkoprivnica gdje snima svoj grad i razmišlja o promjeni koju živimo. I da, misli da je pas po osobnosti jer kud god ga staviš, njemu je ok.


Moderatorica tribine: Dijana Mateša

Dijana Mateša je psihoterapeutkinja, dramska pedagoginja i profesorica engleskog jezika. Prije četiri godine je osnovala Mudro drvo kako bi mogla raditi ono što najviše voli: susretati se s ljudima i otvarati prostor za igru. U Mudrom drvetu vodi individualnu i grupnu psihoterapiju i radionice za djecu. Kad nije u Mudrom drvetu, planinari, šeće psa, piše pjesme ili samo sjedi u hladu i ne radi ništa.   

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica na temu kreativnih industrija, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

05 05/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice