HR | EN
Novosti

Održana radionica o leadershipu!

Enter Koprivnica je dana 22.4. organizirao radionicu o važnosti leadershipa u digitalnoj transformaciji. Radionica se održavala online preko Zoom platforme.

Neke od tema kojih se predavačica Anja Štefanić tokom radionice dotaknula su bile i emocionalna inteligencija, kako motivirati tim, etičnost u poslovanju te nove vještine i digitalne tehnologije. Polaznici su imali priliku saznati kako se transformirati od tradicionalnog načina vođenja koje je zasnovano na znanju i moći u lidera novog doba koji vodi, inspirira i dobro komunicira.

Leadership se razlikuje od tradicionalnog načina vođenja po motivaciji zaposlenika, jasnoj i otvorenoj komunikaciji, razvijanju potencijala i vještina zaposlenika te odavanju priznanja zaposlenicima.

Anja Štefanić je istaknula i tri zlatna pravila dobre i jasne komunikacije: "Prije nego što krenete u komunikaciju, razjasnite sami sebi o čemu točno želite komunicirati. Budite jezgroviti u prenošenju poruke. Osigurajte drugoj strani jasnoću i ispravnost razumijevanja vaše poruke."

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Ova edukacija provodi se u sklopu aktivnosti informiranja MSP-ova vezano uz trendove i strukturu ljudskih potencijala, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

23 04/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice