HR | EN
Novosti

CleaningSolution – nova ideja „stanara“ inkubatora

Već smo vas upoznali s tim kako su „stanari“ naših Inkubatora kreativnih industrija i Poduzetničkog inkubatora kreatori zanimljivih proizvoda, usluga i rješenja kako za privatne, tako i za poslovne korisnike.

Tomislav Matotan, osoba koja stoji iza ideje CleaningSolution-a, pobliže nas je upoznao s nešto drugačijim proizvodima za čišćenje za svakodnevnu, ali i profesionalnu upotrebu.

CleaningSolution u svojoj ponudi nudi sredstva za čišćenje za profesionalnu i svakodnevnu kućansku upotrebu visoke učinkovitosti, a posebno ističu svoje Green Care Professional proizvode koji imaju najviši ekološki certifikat Cradle-to-Cradle. Posebnost Green Care Professional proizvoda je u tome da je za najbolji učinak čišćenja potrebna iznimno mala doza tog proizvoda, što kupcima daje najbolji omjer između cijene i kvalitete, a oni samim time dobivaju najbolju vrijednost za svoj novac. Uz Green Care Professional sredstva za čišćenje, za profesionalnu upotrebu se još mogu istaknuti i tanaProfessional proizvodi.

CleaningSolution nudi i široku lepezu proizvoda za svakodnevnu kućansku upotrebu. Istaknuti se mogu proizvodi za čišćenje staklenih površina, sanitarija, svih površina, a valja naglasiti da svi od navedenih proizvoda posjeduju najviše ekološke certifikate.

Također, CleaningSolution u svojoj ponudi osim već spomenutih sredstava za čišćenje za profesionalnu i svakodnevnu kućansku upotrebu nudi i brojnu kvalitetnu opremu za čišćenje. I-mop podni čistač, Eureka E36 i E46 kao dva kompaktna stroja za čišćenje podova prikladna za manje prostore, inteligentni anti alergenski usisivač SEBO Automatic XP20 koji se automatski prilagođava visini bilo koje površine s posebno razvijenim alergijskim S-klasa filterom koji je posebno prikladan za bolnički sektor, mopovi i držači mopova, kolica i kante za čišćenje.

Više informacija o svim proizvodima CleaningSolution-a možete pročitati na njihovoj službenoj web stranici gdje je dostupan i web shop tako da iz udobnosti vašega doma možete kupiti njihove proizvode. Na području Koprivničko-križevačke županije vrši se dostava na kućni prag, ali i edukacija o karakteristikama svih njihovih proizvoda.

09 04/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice