HR | EN
Novosti

Poduzetnicima prezentirani koraci procesa digitalizacije poduzeća

Dana 25.3. u Inkubatoru kreativnih industrija održana je radionica s aktualnom temom „Digitalizacija u 10 koraka“ u suradnji s Culmenom d.o.o.

Događaj je bio namijenjen velikim, srednjim, malim i mikro poduzećima koja su imala priliku usvojiti znanja o provedbi digitalne transformacije u 10 koraka. Europska komisija u programskom razdoblju 2021.-2027. posebno potiče poduzeća na njihovu digitalnu i zelenu transformaciju te osigurava financijska sredstva za njihovu provedbu, stoga je ova radionica pokazala poduzećima smjer u kojem voditi svoja poduzeća.

Kroz interaktivni događaj nazočni su imali priliku analizirati postojeće ICT resurse u poduzeću, diskutirati o planovima vezanim uz budžetiranje potrebnih financijskih sredstava za digitalnu transformaciju, razmotriti optimizaciju svojih poslovnih procesa.

Poduzetnici su prezentirali komunikacijske kanale koje koriste te softverska rješenja za digitalnu transformaciju poduzeća, a osim navedenog su analizirali izradu zelene strategije, praćenje vijeka proizvoda kao i način razmišljanja  u poduzeću. Kako bi stvorili pametno, povezano i zeleno poduzeće kojim će se približiti današnjim trendovima i time ostvariti dobre rezultate u poslovanju poduzetnici u radili na primjerima vlastitih poduzeća.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica na temu prezentiranja novih poslovnih modela i digitalizacije poslovanja, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

      

25 03/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice