HR | EN
Novosti

Kako je digitalni marketing povezan s korisničkim iskustvom? Prijavi se na događaj!

Marketinške aktivnosti, uključujući digitalni marketing, provode se u okruženju ekonomije iskustva. Današnji potrošači i kupci proizvoda su zahtjevniji, u smislu da očekuju jedinstveno, povezano i jednostavno iskustvo na svim kanalima te „instant“ zadovoljene potrebe i želje. Više ne postoje samo b2b i b2c, već i b2Me, odnosno marketing na individualnoj razini koji uključuje hiper-personalizaciju. Potrošači su informirani, kritični i imaju izbor.

Digitalni marketing mora pridonositi ostvarenju ciljeva upravljanja korisničkim iskustvom i povećanju prodaje proizvoda i usluga. Među ostalim, digitalni marketing uključuje: Društvene mreže, Content marketing, Optimizaciju za tražilice (SEO), Digitalno oglašavanje, Influencer marketing, Native oglašavanje, E-mail marketing, Online PR, Sponzorirani sadržaj i ostalo. Digitalni marketing osim za promociju i poticanje kupnje, može se vrlo uspješno koristiti za post-prodajne aktivnosti.

Enter Koprivnica u suradnji s Culmenom d.o.o. organizira događaj na temu digitalnog marketinga i korisničkog iskustva namijenjen poduzećima, ali i ostaloj zainteresiranoj javnosti. Obuhvatit će sljedeće teme: Globalno tržište i zahtjevni potrošači; Customer-centricity; Marketing u ekonomiji iskustva; Zašto Digitalni marketing?; Digitalni marketing i komunikacijska strategija; Pozitivno korisničko iskustvo; Alati digitalnog marketinga; Rezultati digitalnog marketinga.

Pronađite i vi svoju formulu korištenja digitalnog marketinga, u smislu kanala, budžeta i intenziteta, a ovisno o industriji, ciljevima i ciljnoj skupini i prijavite se na događaj.

PRIJAVITE SE OVDJE.

Datum održavanja: 8.4. s početkom u 11h

Mjesto održavanja: Inkubator kreativnih industrija, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Predviđeno trajanje: sat i pol. Sudjelovanje je besplatno. Prilikom događanja poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Obavezno je nošenje maski. Broj sudionika je ograničen.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica s ciljem predstavljanja novih komunikacijskih alata u prodaji, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

26 03/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice