HR | EN
Novosti

Život u inkubatoru: amondi MEDIA

Enter Koprivnica: amondi Media njemačka je tvrtka koja posluje i na području Hrvatske. Možete li nam reći malo više o tome kako je započela Vaša priča i tko čini Vaš tim?

amondi MEDIA: Naša je priča započela prije pet godina, a među osnivačima su dva brata, zaljubljenici u IT svijet i jednostavna, učinkovita rješenja na području digitala. U zadnjih godinu dana smo intenzivnije narasli te proširili svoj tim i popis klijenata.

Što se tima tiče, mladi smo, inovativni i fleksibilni. Zanimljivost kod nas je da se prošle godine nismo morali previše prilagođavati na work-from-home. S obzirom na to da imamo urede u koprivničkom Inkubatoru, Zagrebu, Austriji i Njemačkoj, suradnja s kolegama na daljinu za nas je bila standard i ranije. Imamo i vanjske suradnike s kojima često projektno surađujemo, pa se tako na našim internim Slack kanalima čestita čak i vijetnamska nova godina!

Unatoč tome što profesionalno odlično funkcioniramo na daljinu, rado se neformalno družimo i uživo, kada okolnosti to dopuštaju.

Enter Koprivnica: Agencija ste za razvoja IT-a i medija, no možete li nam pobliže pojasniti čime se sve bavite i tko su Vaši klijenti?

amondi MEDIA: Bavimo se web dizajnom, developmentom i digitalnim marketingom. Usporedno s većim brojem web projekata, radimo i na projektima iz sfere digitalnog marketinga kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi full service. Većina naših klijenata dolazi sa stranih tržišta - Njemačka, Švicarska, SAD. Naš fokus je uvijek prvenstveno na kvaliteti proizvoda i usluge koju isporučujemo klijentima, a industrije iz kojih oni dolaze vrlo su raznolike. Ako zavirite u naš portfolio, pronaći ćete e-commerce platforme za proizvode široke potrošnje, ali i švicarski machine learning startup, a bavimo se i izradom custom softwarea za logističke tvrtke te osiguravajuća društva.

Enter Koprivnica: Što biste istaknuli kao vašu komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju?

amondi MEDIA: Naša najveća prednost, i ono što nas razlikuje od konkurencije jest prisutnost na više tržišta. Primjerice, na njemačkom i švicarskom tržištu smo cjenovno konkurentni, a naglasak stavljamo na kvalitetu. Naši klijenti su to prepoznali te su nam se brojne prilike otvorile na taj način. Pored toga, naša je velika prednost što pomoću izvornih govornika možemo svojim klijentima ponuditi content na više jezika. Također, klijente rado spajamo s vanjskim suradnicima s drugih tržišta i tako im omogućavamo da optimiziraju svoj budžet.

Enter Koprivnica: Što možete navesti kao prednosti boravka u Inkubatoru kreativnih industrija?

amondi MEDIA: Inkubator je, osim odličnog mjesta za rad, jako dobro mjesto za networking. Radi se o kreativnom i poticajnom okruženju u kojem je lako upoznati ljude iz IT industrije, od njih čuti nešto novo, ili pak s njima surađivati na realizaciji neke ideje. Interijer Inkubatora nas je također oduševio! 

Enter Koprivnica: Dobra vijest za naše čitatelje je i ta da zapošljavate. Koja radna mjesta su trenutno otvorena i kakve kandidate tražite?

amondi MEDIA: Tako je! Trenutno smo u potrazi za iskusnim dizajnerom koji bi upotpunio naš tim. Također tražimo i developere; one koji imaju Shopify u malom prstu te Senior Laravel/PHP deva.

Ako si se pronašao u ovom opisu i smatraš da bi se dobro uklopio u naš tim – rado bismo te upoznali! Javi nam se na info@amondi-media.com.

Enter Koprivnica: Koji su planovi za budućnost tvrtke?

amondi MEDIA: Planiramo rasti i razvijati se na održiv način - važno nam je da zadržimo kvalitetu rada i zadovoljstvo svih članova tima. S obzirom na potrebe i upite klijenata, trenutno razmatramo otvaranje ureda i u drugim državama. Sve u svemu, ovo je tek početak i veselimo se svemu što nas čeka!

23 03/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice