HR | EN
Novosti

Provedite digitalizaciju svojih poduzeća u 10 koraka!

Pojava industrije 4.0 i digitalnih tehnologija stavlja pred vlasnike i menadžment poduzeća imperativ brze digitalne transformacije, kako velikih poduzeća, tako i srednjih, malih i mikro poduzeća. Poduzeća moraju prilagoditi svoje poslovanje tržišnoj situaciji, očekivanjima klijenata i trendovima kako bi ostvarili dobre poslovne rezultate. Iz tog je razloga potrebno optimizirati i posložiti poslovne procese te provesti proces digitalizacije.

Europska komisija u programskom razdoblju 2021.-2027. posebno potiče poduzeća na njihovu digitalnu i zelenu transformaciju te osigurava financijska sredstva za njihovu provedbu.

Enter Koprivnica u suradnji s Culmenom d.o.o. organizira događaj na temu kako provesti digitalizaciju poduzeća u 10 koraka. Svrha događaja je prenijeti poduzećima znanje o provedbi digitalne transformacije u 10 koraka, u skladu sa Strategijom Europske Komisije za digitalnu, zelenu i učinkovitu Europsku industriju. Događaj je namijenjen za velika, srednja, mala i mikro poduzeća, te ostalu zainteresiranu javnost.

Poduzeće Culmena pod vodstvom prof.dr.sc. Nedeljka Štefanića razvilo je metodologiju Culis koja omogućava poduzećima i organizacijama svih veličina sveobuhvatnu transformaciju proizvoda i poslovnih procesa, a sastoji se od Lean transformacije, Digitalne transformacije i Green transformacije.

  • Datum održavanja: 25.3. s početkom u 11h
  • Mjesto održavanja: Inkubator kreativnih industrija, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica
  • Predviđeno trajanje: 2h. Sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVITE se OVDJE.

Prilikom događanja poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Obavezno je nošenje maski. Broj sudionika je ograničen.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica na temu prezentiranja novih poslovnih modela i digitalizacije poslovanja, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

16 03/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice