HR | EN
Natječaji

Natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova još kratko otvoren!

Registrirani ste kao mikro, mali ili srednji poduzetnik i pozitivno poslujete? Želite nastupiti na međunarodnom sajmu i promovirati svoje proizvode/usluge ili pak napraviti analizu, odnosno istraživanje tržišta za plasman proizvoda na novo tržište izvan RH?

PRIJAVITE SE NA NATJEČAJ INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA MSP-OVA – Faza 2!

Objavljen je Javni poziv od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta s ciljem jačanja međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima koji će se financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Cilj javnog poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

Ukupna alokacija iznosi 58.000.000,00 HRK za razdoblje do 29. lipnja 2020. godine. Dostava projektnih prijedloga moguća je od 30. listopada 2018. godine u 11:00 sati.

Najniži iznos potpore koja se može dodijeliti poduzetniku po projektu u sklopu ovog Poziva iznosi 100.000,00 HRK, dok najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 1.000.000,00 HRK. Maksimalan intenzitet potpore koji se može dodijeliti mikro i malom poduzeću iznosi 85%, a maksimalan intenzitet potpore koji se može dodijeliti srednjem poduzeću iznosi 65%.

Kako vam ENTER Koprivnica može pomoći? Stručni tim vam može pružiti pomoć u pripremi potrebne dokumentacije i podnošenja prijave za dodjelu bespovratnih sredstava, kroz cjelokupni proces podnošenja prijava, kao i u provedbi projekta. Za više info obratite nam se na  048/222-338 ili dođite osobno u Inkubator kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica.

24 01/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice