HR | EN
Novosti

Uskoro poduzetnicima na raspolaganju bespovratna sredstva za izgradnju i opremanje proizvodnih kapaciteta - prijavi se na edukaciju i saznaj više informacija

Enter Koprivnica u suradnji s Impuls savjetovanjem organizira edukaciju na kojoj će se prezentirati mogućnosti financiranja iz nacionalnih i EU fondova.

Edukacija će obuhvatiti mogućnosti sufinanciranja malih i srednjih poduzeća primarno kroz prezentaciju o nadolazećim natječajima za dodjelom bespovratnih sredstava u 2021. godini s fokusom na natječaj „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“ za kojeg se očekuje da će biti raspisan u svibnju, a kojim će se sufinancirati izgradnja/dogradnja i/ili opremanje poslovnih prostora te proizvodnih hala, kao i digitalizacija poslovnih procesa u poduzećima. Natječaj će biti rezerviran za mala i srednja poduzeća s proračunom oko 1,5 milijardi kuna te bespovratnom potporom do 15 milijuna kuna.

Drugi dio edukacije obuhvatit će mogućnosti financiranja za mala i srednja poduzeća u ICT sektoru te bespovratnog sufinanciranja međunarodnih suradničkih projekata kroz program Eurostars. Ujedno bit će predstavljena i mogućnost korištenja porezne olakšice te umanjenja poreza na dobit temeljem projekta istraživanja i razvoja.

U zadnjem dijelu edukacije bit će predstavljeni primjeri uspješne prakse s aktivnom participacijom prisutnih te njihovim prijedlozima za nove projekte.   

Edukaciju će održati prof.dr.sc. Nedeljko Štefanić i mr.sc. Goran Becker.

Edukacija će se održati 11. ožujka 2021. u 11 sati u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg dr. Žarka Dolinara 18, Koprivnica). Prilikom edukacije poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Obavezno je nošenje maski. Broj sudionika je ograničen. Prijavite se OVDJE.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ova edukacija služi za Informiranje o mogućnostima dobivanja financijskih sredstava, a vezana je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

25 02/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice