HR | EN
Novosti

Kata Barišić kroz radionicu dala savjete za pokretanje poslovanja

U četvrtak, 17.12. održana je online radionica s Katom Barišić, osnivačicom prvog webshopa za prodaju iskustvenih i kreativnih poklona PokloniMe, te projekta Zagreb Time Travel kao višestruko nagrađivanog inovativnog turističkog proizvoda.

Kata Barišić je sudionicima ispričala o iskustvu pokretanju dva startupa, svojim poslovnim počecima i izazovima s kojima se svakodnevno susreće u poslovanju.

Istaknula je da je za svakog potencijalnog poduzetnika bitno da pronađe svoju strast i da radi ono što voli, ali i da bi trebalo prakticirati konstantno učenje novih znanja i vještina. Također, Kata je polaznicima radionice omogućila i ostvarenje besplatne kupnje na svojem webshopu PokloniMe u iznosu od 100 kn.

Ova je radionica ujedno bila i najavni događaj akcelerator programa s kojim ENTER Koprivnica kreće sredinom siječnja 2021. godine. Koordinator programa Dražen Nikolić je polaznicima prezentirao metodologiju rada i kurikulum programa, te obavezne ishode za uspješan završetak programa. Više informacija i prijave za akcelerator program pročitajte OVDJE.

Ova edukacija provodi se u sklopu aktivnosti informiranja MSP-ova vezano uz pokretanje poslovanja i održavanje konkurentnosti poslovanja, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/
Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.:
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

17 12/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice