HR | EN
Novosti

Inspirativna priča o pokretanju startupa - prijavi se na Radionicu s Katom Barišić, direktoricom prvog webshopa za prodaju iskustvenih i kreativnih poklona!

Kako realizirati potencijalnu poduzetničku ideju? Kako se uopće odvažiti na ulazak u svijet poduzetništva? Koliko je važno biti uporan i hrabar u poduzetničkom pothvatu?

Prijavi se na Radionicu s Katom Barišić, osnivačicom prvog webshopa za prodaju iskustvenih i kreativnih poklona PokloniMe, a odnedavno i projekta Zagreb Time Travel kao višestruko nagrađivanog inovativnog turističkog proizvoda. Kroz inspirativnu priču o pokretanju dva startupa, saznaj sve o poslovnim počecima i izazovima s kojima se Kata Barišić susreće u poslovanju, ali i poslušaj korisne savjete iz prve ruke.

KAD?
17.12. (četvrtak) u 17.00h

GDJE?
Online kod tebe doma preko Zoom linka koji ćemo ti naknadno poslati. Sudjelovanje je besplatno.

Prijavi se OVDJE.

Ako ti je potrebna motivacija za kretanje u poduzetnički poduhvat ili ako samo želiš postati bogatiji za jedno novo iskustvo kroz inspirativnu priču, ova radionica je pravo mjesto za tebe!

S druge pak strane, ako zaista imaš ideju, ali neznaš kako ju razviti do kraja, pozivamo te i da se prijaviš se na naš akcelerator program s kojim počinjem sredinom siječnja 2021. godine. Stručnjaci mentori s bogatim poslovnim iskustvom će pomoći tvoju ideju razviti do kraja da bude spremna za plasman na tržište! Više informacija o programu i prijave pronađi OVDJE.

Ova edukacija provodi se u sklopu aktivnosti informiranja MSP-ova vezano uz pokretanje poslovanja i održavanje konkurentnosti poslovanja, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.:
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

10 12/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice