HR | EN
Novosti

Prijavite se na radionicu 3D printanja!

3D printeri imaju sposobnost stvaranja predmeta koji su korisni u svakodnevnom životu. 3D printanjem se štedi vrijeme i novac, bilo da se radi o proizvodima za osobnu primjenu ili proizvodnju.

Tema radionice je kratak uvod u 3D tisak, osnovni proces rada, gdje se primjenjuje i koje su osnovne tehnologije. Kratak opis rada FDM tehnologije. Uvod u CAD, upoznavanje sa sučeljem FreeCAD programa. Izrada osnovnih oblika i korištenje osnovnih alata za modeliranje.

Radionica će se održati 9.11. (16h - 19h) u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica, sukladno epidemiološkim preporukama. Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

Prijavite se ovdje.

Ovaj događaj provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI-a Enter Koprivnica vezan uz izradu prototipova s ciljem prezentacije proizvoda i usluga uz korištenje 3D printera, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.:
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

19 10/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice