HR | EN
Natječaji

Otvoren Četvrti natječaj za dostavu projektnih prijedloga - B Light

HAMAG-BICRO je kao glavni korisnik projekta “Fostering value added business cooperation between SMEs operating on different sides of the Hungary-Croatia border” (“B Light”) u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 otvorio Četvrti natječaj za dostavu projektnih prijedloga za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Iz Europskog fonda za regionalni razvoj poduzetnicima je na raspolaganju iznos od ukupno 2.657.227,01 EUR, a projekti će biti odabrani u jednom selekcijskom koraku.

Navedeni natječaj je otvoren od 16. studenog do 15. siječnja 2021. godine.

Popunjeni obrazac Light Project Proposal učitava se elektronski preko B Light web platforme.

Detaljan tekst natječaja, prihvatljiva područja, pravila i uvjete za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, možete pronaći u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Svi ostali dokumenti, kao i obrazac za prijavu Light Project Proposal dostupni su na službenoj stranici projekta “B Light”.


Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/            

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ 

 

25 11/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice