HR | EN
Novosti

Saznajte kako motivirati tim i poboljšati odnose u timu - prijavi se na edukaciju Klima je sve!

Želite unaprijediti klimu u timu? Osjećate da vam motivacija izmiče iz ruke?

Provjerite kako se vaš tim zaista osjeća. Ljudi su najvažnija vrijednost svake organizacije. Zato treba ulagati u odnose, komuniciranje i motivaciju. Jedan od načina je stalan rad na pozitivnoj organizacijskoj kulturi i organizacijskoj klimi.

ENTER Koprivnica i 7THSENSECOACHING organiziraju besplatnu edukaciju "KLIMA JE SVE" s fokusom na organizacijsku klimu i kulturu, važnost komunikacije i alate koji mogu poboljšati odnose u redovnom poslovanju.

Edukacija će obuhvatiti sljedeće teme:
Što obuhvaća upravljanje ljudskim potencijalima? Što je organizacijska kultura i organizacijska klima? Zašto je cilj postići zanosnu produktivnost? Kako unijeti promjene koje će rezultirati povećanom efikasnošću te pozitivno utjecati na dugoročno planiranje poslovanja?

Edukacija će se održati 11.11.2020. (srijeda) u 17.00h. Planirano trajanje edukacije: sat i pol. Prijava je obavezna, a aktivno sudjelovanje dobrodošlo. Prijavite se OVDJE.

Edukacija će se održati offline u prostorima Inkubatora kreativnih industrija ili online, zavisi o epidemiološkoj situaciji u tom razdoblju te prema dogovoru s prijavljenima.

Edukacija je namijenjena poduzećima, obrtima, udrugama, institucijama i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Uz propitivanje svojih vrijednosti, otkrivaju se i potencijali na temelju kojih se radi konkretan plan za poboljšanje odnosa. U konačnici, takvi alati, osim na poslovnoj razini, djeluju i u privatnom okruženju.

PREDAVAČ: Melita Pavlek - specijalist za lokalnu demokraciju i razvoj, savjetnik za komuniciranje, NLP coach, trener transcoaching metode

Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 10 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima. Zbog većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa završava LIFT SHIFT edukaciju i Londonsku školu za odnose s javnošću te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership. Aktivna je članica Hrvatske udruge za coaching i Hrvatske udruge za odnose s javnošću te stalni suradnik Večernjeg lista i LIDER MEDIA portala na kojem možete pratiti njezinu školu komuniciranja.

 

30 10/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice