HR | EN
Novosti

Fuzija tehnologije i tradicije u kulinarstvu i proizvodnji hrane - Food Tech Camp - pridruži nam se!

ŠTO?

Food Tech Camp - projekt financiran od strane Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Organiziran kao dvodnevni event u obliku predavanja i panel rasprave.

KOME JE NAMIJENJEN?

Proizvođačima i prerađivačima hrane, nutricionistima, nanobiolozima, prehrambenim inženjerima, poljoprivrednicima, poljoprivrednicima koji traže nove ideje i projekte za održivi rast te ostaloj javnosti zainteresiranoj za takvu vrstu događanja. Sudjelovanje je BESPLATNO. Broj mjesta je ograničen.

KAD I GDJE?

15. i 16.10. u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica, uz poštivanje epidemioloških preporuka.

PROGRAM:

Predavanja će pokriti teme poput ICT-a u poljoprivredi, novih poslovnih modela u proizvodnji hrane, 3D printanja hrane, superfoods, craft pivovarstva i dr.

Detaljan program nalazi se u Galeriji slika.

PRIJAVA - DAN 1 (15.10.)
PRIJAVA - DAN 2 (16.10.)

Napomena: prijava za jedan dan ne obvezuje vas za sudjelovanje na oba dana događaja. Ukoliko vidite interes za sudjelovanjem na oba dana, molimo izvršite prijavu za jedan i za drugi dan.

Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Ovaj sadržaj je isključiva odgovornost poduzeća Enter Koprivnica d.o.o.

 

02 10/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice