HR | EN
Novosti

Poduzetnice su se okupile na konferenciji s fokusom na poslovanje u kriznim uvjetima

Dana 1.10. u Inkubatoru kreativnih industrija je održana konferencija za poduzetnice Kako preživjeti Covid krizu. Konferenciju je organizirao Enter Koprivnica u suradnji s Gradom Koprivnicom i Women in Adria.

Fokus konferencije za poduzetnice bio je poslovanje poduzetnica u kriznim uvjetima. Sanja Roginić održala je predavanje na temu upravljanja likvidnošću u kriznim vremenima. Dotaknula se utjecaja covid krize na tržište te dala savjete kako poboljšati likvidnost tvrtke u vrijeme krize.

Odvjetnica Maja Šutalo je govorila o ugovorima, naplatama potraživanja te radnim odnosima na primjerima dobre prakse.

Ana Keglović Horvat opisala je tehnike mentalne komunikacije te istaknula važnost suočavanja sa stresom te razumijevanja svijesti i podsvijesti. Sa sudionicama konferencije je napravila i vježbu mentalnih tehnika.

U toku konferencije održana je i panel rasprava na kojoj su sudjelovale: Ksenija Ostriž - dogradonačelnica Grada Koprivnica, Marina Šandor Krznarić - voditeljica Odjela za poduzetništvo, ulaganja i ruralni razvoj u PORA Regionalnoj razvojnoj agenciji Koprivničko-križevačke županije, te poduzetnica Marija Barišić ispred Kluba poslovnih žena ALFA. Kroz panel raspravu obradila se tema podrške ženama u poduzetništvu u Gradu i Županiji, potporama za sufinanciranje i dr.

Na samom kraju konferencije Silvija Repić je ispričala svoju poduzetničku priču i predstavila poduzeće Sana delikatese od samog razvoja do prodaje proizvoda te je naglasila da ključ uspjeha leži u timu ljudi.

Sve sudionice konferencije su dobile na poklon knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Ova konferencija provodi se u sklopu aktivnosti povezivanja subjekata na području djelovanja PPI Enter Koprivnica s ciljem jačanja ženskog poduzetništva, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

 

02 10/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice