HR | EN
Novosti

Budi brži od promjena na tržištu, postani konkurentan i digitaliziraj se na vrijeme kroz moguće izvore financiranja!

Zaokrenite svoje poslovanje digitalizacijom kroz nove alate kroz modernizaciju poslovanja i  približite svoje proizvode i usluge klijentima! Upoznajte se s novim mogućnostima financiranja poslovanja kako bi vaše poduzeće spremno dočekalo sve promjene koje se događaju na tržištu!

U sklopu Digital Information Huba Enter Koprivnica u suradnji s Impuls savjetovanjem organizira edukaciju na kojoj će se prezentirati mogućnosti financiranja kroz trenutno otvorene natječaje i natječaje u najavi.

Prezentacijom će biti obuhvaćeni natječaji na nacionalnoj razini kroz ESIF i ERDIF fondove, Interreg i najveći EU program za financiranje istraživanja i razvoja OBZOR 2020. Prezentirat će se i natječaji Poslovni razvoj, inovacije i MSP-ovi (Innovation Norway-Croatia), Eurostars i agROBOfood (digitalizacija u poljoprivredi) te mogućnosti financiranja kroz Modernizacijski i Inovacijski fond.

Pridružite nam se i istražite sve mogućnosti koje vam se nude, pronađite idealan natječaj za vas te saznajte koji su uvjeti prijave.

Edukacija će se održati 18. rujna 2020. u 11 sati u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg dr. Žarka Dolinara 18, Koprivnica) Prilikom edukacije poštivat će se sve epidemiološke mjere sukladno preporukama. Obavezno je nošenje maski. Broj sudionika je ograničen, stoga Vas molimo da se prijavite na sljedećem linku.

Edukacija se odvija u sklopu projekta ECOS4IN koji je financiran iz programa Interreg CENTRAL EUROPE https://www.interreg-central.eu), a sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 1,4 milijuna eura (85% sufinancira EU).

08 09/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice