HR | EN
Natječaji

Inovacijski fond UNICEF-a otvorio poziv za startup-e

UNICEF-ov Inovacijski fond je otvorio poziv za startup-e koji primjenjuju napredne tehnologije (ML/AI, blockchain, VR/AR) za razvoj proizvoda koji su namijenjeni za pomoć djeci u digitalnom povezivanju ili učenju u cilju budućeg zapošljavanja. Traže open-source projekte (iako prihvaćaju i one koju su spremni postati open-source) s postojećim prototipom. Za svaki tim su osigurana sredstva do 100.000,00 USD investicije i prilikom investiranja ne uzimaju vlasnički udio u poduzeću.

Na ovaj otvoreni poziv se mogu prijaviti timovi iz svih zemalja u kojima postoje UNICEF-ovi programski uredu, svi koji imaju jak tim osnivača i jasnu viziju kako će poboljšati vlastito okruženje. Poziv je otvoren na globalnoj razini uz poseban fokus na područje zapadnog Balkana te se sukladno tome očekuju i prijave iz Hrvatske.

9. srpnja će se održati Webinar o procesu prijave na ovaj poziv, a sudjelovanje je moguće uz obaveznu prijavu na OVOJ POVEZNICI

Rok za prijavu je 27.07.2020. godine, a više informacija o ovom otvorenom pozivu možete pogledati OVDJE.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/         

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ 

 

 

08 07/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice